Kajsa Persson

Kajsa
Kajsas friskvård startades i augusti 2005 av mig, Kajsa Persson. Jag driver företaget på egen hand men samarbetar med olika företag och föreningar.

Fram till 2013 arbetade jag, dessutom, som idrottslärare på Katedralskolan i Skara. Därifrån har jag nu tagit tjänstledigt för att kunna fokusera mer på mitt företag. Jag är utbildad friidrottstränare, licensierad kostrådgivare, diplomerad massör, utbildad spinninginstruktör, step-instruktör, aerobicinstruktör, gympaledare, personlig tränare och vattengympainstruktör. Samarbete med naprapat Ove Carlsson, Vara och kiropraktor Magnus Lindblom i Skara.

Carolina

Sara
Jag heter Sara Almqvist och går sista året på hantverksprogrammet på De La Gardie. Jag kommerjobbar hos Kajsa som massör och hjälper till i verksamheten.
Jag jobbar med avslappande massage och erbjuder 30, 45 eller 60 minuterspass.

Min passion är att hjälpa andra med de medel jag har. För mig är kunden, och att hjälpla andra människor att må bättre, alltid prio ett. Det är viktigt att ta hand om sin kropp och sig själv. Hälsan är väldigt viktig!

Jag delar gärna med mig av mina kunskaper och strävar efter att utvecklas och bli ännu bättre på det jag gör.

Carolina

Fredrik
Jag jobbar hos Kajsa som massör och hjälper till i verksamheten på olika sätt. Jag använder zonterapi på fötterna för att ytterligare stärka kroppens självläkande tillsammans med massagen.

Zonterapin använder jag varje dag på mig själv för att stärka upp hälsan. Jag lever för att lyfta upp andra människor.

Jag har fått lära mig mycket om människors hälsa från min kära farbror ”Hälso-Lasse” som har varit en framstående homeopat.

Jag är tacksam för möjligheten att, med kroppens egna verktyg, hjälpa människor till att må bättre. Vägen dit kan se olika ut för varje människa - det finns en passande väg för alla. Det är viktigt att vi tar vara på livet och gör vårt bästa. Om du frågar mig så är hälsa den viktigaste biten för att kunna
leva fullt ut.

Carolina

Frida
Jag har fått möjlighet att arbeta hos Kajsa med främst kostrådgivning och hälsoprofilsbedömningar, men kommer också kunna erbjuda tips kring träning och ev. träning/motionsscheman vid efterfrågan. Grunden i detta kommer ligga i coaching som handlar om att hjälpa människor att finna sina egna svar och insikter.

Många människor har idag redan bra koll på vad som är hälsosamt när det kommer till kost och träning, men i coaching arbetar vi med att främja handling, lärande och utveckling genom medvetandegörande, motivation och ansvarighet. Alltså liten push i rätt riktning utifrån personens resurser för att nå sina hälsosamma mål.

Har läst hälsopromotion inriktning kostvetenskap 3 år på Göteborgs Universitet och har alltid varit intresserad av att arbeta och hjälpa människor. Så ska bli roligt att få göra det genom att coacha Er mot en hälsosam livsstil.FrebacoFazer