Kajsa Persson

Kajsa
Kajsas friskvård startades i augusti 2005 av mig, Kajsa Persson. Jag driver företaget på egen hand men samarbetar med olika företag och föreningar.

Fram till 2013 arbetade jag, dessutom, som idrottslärare på Katedralskolan i Skara. Därifrån har jag nu tagit tjänstledigt för att kunna fokusera mer på mitt företag. Jag är utbildad friidrottstränare, licensierad kostrådgivare, diplomerad massör, utbildad spinninginstruktör, step-instruktör, aerobicinstruktör, gympaledare, personlig tränare och vattengympainstruktör. Samarbete med naprapat Ove Carlsson, Vara och kiropraktor Magnus Lindblom i Skara.

Carolina

Carolina
Jag är ny massör på Kajsas friskvård.Har gått Hälsotekets massageutbildning i Göteborg och utför klassisk svensk massage.

Är utbildad undersköterska och har jobbat inom äldrevården och LSS.
Dans är ett av mina stora intressen och jag har dansat bla.balett och jazz.
Kajsa och jag träffades för ca 20 år sedan  på Lidköpings hälsostudio där vi båda jobbade som spinning instruktörer.

Just nu tränar jag på friskis och Svettis där vi har ett samarbete i Kajsas friskvård.

Carolina

Fredrik
Jag jobbar hos Kajsa som massör och hjälper till i verksamheten på olika sätt. Jag använder zonterapi på fötterna för att ytterligare stärka kroppens självläkande tillsammans med massagen.

Zonterapin använder jag varje dag på mig själv för att stärka upp hälsan. Jag lever för att lyfta upp andra människor.

Jag har fått lära mig mycket om människors hälsa från min kära farbror ”Hälso-Lasse” som har varit en framstående homeopat.

Jag är tacksam för möjligheten att, med kroppens egna verktyg, hjälpa människor till att må bättre. Vägen dit kan se olika ut för varje människa - det finns en passande väg för alla. Det är viktigt att vi tar vara på livet och gör vårt bästa. Om du frågar mig så är hälsa den viktigaste biten för att kunna
leva fullt ut.FrebacoFazer