Kajsa

Kajsas friskvård startades i augusti 2005 av mig, Kajsa Persson. Jag driver företaget på egen hand men samarbetar med olika företag och föreningar. Detta samarbete består av fysträning/uppbyggnadsträning, massage och utbildning inom träning, kost och friskvård.

Fram till 2013 arbetade jag, dessutom, som idrottslärare på Katedralskolan i Skara.  Jag är utbildad friidrottstränare, licensierad kostrådgivare, diplomerad massör, utbildad spinninginstruktör, step-instruktör, aerobicinstruktör, gympaledare, personlig tränare och vattengympainstruktör. Samarbete med kiropraktor Magnus Lindblom i Skara.

Fredrik

Jag jobbar hos Kajsa som massör och hjälper till i verksamheten på olika sätt, bland annat som vattengympainstruktör. Jag använder zonterapi på fötterna för att ytterligare stärka kroppens självläkande tillsammans med massagen.

Zonterapin använder jag varje dag på mig själv för att stärka upp hälsan. Jag lever för att lyfta upp andra människor.

Jag har fått lära mig mycket om människors hälsa från min kära farbror ”Hälso-Lasse” som har varit en framstående homeopat.

Jag är tacksam för möjligheten att, med kroppens egna verktyg, hjälpa människor till att må bättre. Vägen dit kan se olika ut för varje människa – det finns en passande väg för alla. Det är viktigt att vi tar vara på livet och gör vårt bästa. Om du frågar mig så är hälsa den viktigaste biten för att kunna
leva fullt ut.

Du kan kontakta mig på telefon 0701 45 30 06 eller e-post Fredrik@kajsasfriskvard.se

Frida

Jag är för närvarande föräldraledig, men om du kontaktar mig via email kan vi komma överens om en tid som passar oss båda. Välkommen att kontakta mig på Frida@kajsasfriskvard.se

Jag har fått möjlighet att arbeta hos Kajsa med främst kostrådgivning och hälsoprofilsbedömningar, men kommer också kunna erbjuda tips kring träning och ev. träning/motionsscheman vid efterfrågan. Grunden i detta kommer ligga i coaching som handlar om att hjälpa människor att finna sina egna svar och insikter.

Många människor har idag redan bra koll på vad som är hälsosamt när det kommer till kost och träning, men i coaching arbetar vi med att främja handling, lärande och utveckling genom medvetandegörande, motivation och ansvarighet. Alltså liten push i rätt riktning utifrån personens resurser för att nå sina hälsosamma mål.

Har läst hälsopromotion inriktning kostvetenskap 3 år på Göteborgs Universitet och har alltid varit intresserad av att arbeta och hjälpa människor. Så ska bli roligt att få göra det genom att coacha Er mot en hälsosam livsstil.

Linnea

Jag jobbar hos Kajsa som massör/ spaterapeut. Jag är diplomerad spaterapeut som studerat 3 år på hantverksprogrammet Spa/ styling i Lidköping. Där jag lärde mig allt från klassisk massage till olika spabehandlingar samt styling av olika slag.

Det jag gör hos Kajsa är ryggmassage samt helkroppsmassage, jag gör djupa som lätta massager eller avslappnande spamassager. För mig är det mycket inspirerande att kunna bidra till människors hälsa. Massage är bra för kroppens välmående, stärker immunförsvaret och den ökande blodcirkulation som bildas vid massage är bra för värkande muskler.

Välkomna att boka en massage där avslappning, stimulans och välbefinnande infinner sig.