Kajsa

Kajsas friskvård startades i augusti 2005 av mig, Kajsa Persson. Jag driver företaget på egen hand men samarbetar med olika företag och föreningar. Detta samarbete består av fysträning/uppbyggnadsträning, massage och utbildning inom träning, kost och friskvård.

Fram till 2013 arbetade jag, dessutom, som idrottslärare på Katedralskolan i Skara.  Jag är utbildad friidrottstränare, licensierad kostrådgivare, diplomerad massör, utbildad spinninginstruktör, step-instruktör, aerobicinstruktör, gympaledare, personlig tränare och vattengympainstruktör. Samarbete med kiropraktor Magnus Lindblom i Skara.

Frida

Jag erbjuder coaching, hållningsanalys, funktionsanalyser, hälsoprofilbedömning, kost och träning (individuellt och i grupp). Allt för att vi ska kunna jobba utefter dina förutsättningar/se vad just din kropp behöver och hur vi kan gå vidare med din hälsa för att nå dina mål!

Kika in mina olika paketerbjudanden på bokadirekt, boka där, mejla eller ring mig. Vid osäkerhet på vad du behöver, boka ett konsultationssamtal eller ring.

Jag har en kandidatexamen i hälsopromotion inriktning kostvetenskap (3 år, Göteborgs Universitet), Licenserad personlig tränare via SAFE education & Certifiering i HPI hälsoprofil. Har alltid varit intresserad av att arbeta och hjälpa människor. Så ska bli roligt att få göra det genom att coacha just dig till prestation och/eller en hälsosammare livsstil.

Hoppas vi ses!

Frida@kajsasfriskvard.se
0734403721

Linnea

Jag jobbar hos Kajsa som massör/ spaterapeut. Jag är diplomerad spaterapeut som studerat 3 år på hantverksprogrammet Spa/ styling i Lidköping. Där jag lärde mig allt från klassisk massage till olika spabehandlingar samt styling av olika slag.

Det jag gör hos Kajsa är ryggmassage samt helkroppsmassage, jag gör djupa som lätta massager eller avslappnande spamassager. För mig är det mycket inspirerande att kunna bidra till människors hälsa. Massage är bra för kroppens välmående, stärker immunförsvaret och den ökande blodcirkulation som bildas vid massage är bra för värkande muskler.

Välkomna att boka en massage där avslappning, stimulans och välbefinnande infinner sig.

Jörgen

Jag jobbar hos Kajsa som massör.
Jag är diplomerad inom klassisk massage och är även utbildad gyminstruktör.
För mig är det viktigt med en aktiv och hälsosam livsstil där träning är ett stort intresse.
Tel: 0708 522752